Rukkaset

Meillä on monenlaiset turkis- ja nahkarukkaset tarjolla.
Meillä on monenlaiset turkis- ja nahkarukkaset tarjolla.

Turkisrukkaset / Passirukkaset:

Näyttävät turkisrukkaset aidolla lammasturkisvuorilla.  Kämmenosa nahka. Passirukkanen on mitoiltaan väljä ja ilman kiristystä ranteen kohdalla, joten rukkanen on helppo "heittää" metsästystilanteissa.  Yhdistetty lammasvuori ja turkispäällys antavat todella tehokas suojaa kylmyyttä vastaan, sopien parhaiten ei-aktiivisiin tilanteisiin (esim. pilkille, metsästyspassille, tai kelkkailuun).


Kelkkarukkaset aidolla lammasturkisvuorilla:

Yhdistetty turkis- ja nahkarukkanen lämpimällä lammasturkisvuorilla.  Viimeistelty nahkareunus ja kätevät nahkalenkit, kuten passirukkasissa. 

Mallin istuvuus on erittäin monipuolinen: leveys riittää alussormikkaille näin haluttaessa, ja rukkanen pysyy hyvin paikallaan, kun ranteen kohdalla on sisäänrakennettu kiristys. Pitkä varsi suojaa viimalta ja lumelta. Poronnahkainen kämmen takaa notkean ja varman otteen, ja laadukas lammasvuori pitää lämpimänä.   Muodoiltaan kelkkarukkaset sopivat hyvin aktiivisempiinkin käyttöön.

hylje/poronnahka kelkkarukkaset aidolla lammasvuorilla
hylje/poronnahka kelkkarukkaset aidolla lammasvuorilla

Kelkkarukkaset Teddy-vuorilla:

Poronnahkarukkaset tai hyljeturkisrukkaset Teddy-vuorilla. Notkea ja tilava rukkanen arkikäyttöön.  Kiristys ranteen kohdalla.


Naisten turkisrukkaset:

Lämpimät ja pehmeät turkisrukkaset aidolla lammasturkisvuorilla.  Lyhytvartiset rukkaset ovat silti lämpimiä, koska turkisreunus toimii myös lumi- ja tuulensuojana.   Valinnainen kiristys ranteen kohdalla.  Nämä kauniit rukkaset sopivat myös juhla-asun kanssa.  Kämmenosa/peukalo turkis tai suomalainen poronnahka, asiakkaan toiveen mukaan.

mustat hyljerukkaset kettureunuksella
mustat hyljerukkaset kettureunuksella

Poronnahka rukkaset:

Erittäin notkeat rukkaset silkkimäisellä suomalaisella poronnahkalla ja premium-laadulla lammasvuorilla.  Reunuksen kanssa tai ilman.  Kysy värivaihtoehtoja!


Lammas kelsirukkaset:

Lämpimät lammasnahkarukkaset aidolla lammasvuorilla ja turkisreunuksella, arkikäyttöön.


Lasten rukkaset

Lasten rukkaset myös saatavilla mittatilaustyönä!  


Muista myös kurkistaa Kauppa sivumme.

Sieltä löydät valmiita tuotteita!