Kauppa

JOULU ALE:  Tuotteet jopa -40%.

Hinnat voimassa 19.12.2022 asti, tai niin kauan kuin tavara riittää.


Vaikka teemme pääsääntöisesti mittatilaustyötä, pidämme myös pientä varastoa valmiita tuotteita heti myytäväksi.  Jos et löydä toivomaasi tuotetta tai kokoa, ota meihin yhteyttä!  

Kauppamme on kaksi-osainen:  yrityksemme tuotteet, ja muiden turkisyrityksien tuotteet (mm. Great Greenlandin hyljetuotteet).  

Tervetuloa kauppaan!

HUOM!  Valmiiden turkislakkien kokoja voimme muuttaa 1-2 numeroa tarvittaessa.Toimimme Suomen jälleenmyyjänä Great Greenlandin hyljetuotteille.  Kaikki hyljenahat ovat EU-, WWF, ja Greenpeacen hyväksymästä Inuiittien kulttuuriperinne metsästyksestä.  Great Greenland:n koko valikoima löytyy tästä.  Osa tuotteista löytyy varastostamme, mutta jos ei, kuljetus Suomeen kestää vain noin 2 viikkoa (mittatilausvaatteiden aikataulusta ilmoitetaan erikseen). 

Voit myös tilata ottamalla meihin yhteyttä.

Valinnassasi on kaksi Grönlannin hylje lajia: ring seal-hyljeturkis (tumma tausta ja vaaleat täplät, hieman pidempi ja pehmeämpi karva) tai harp seal-hyljeturkis (vaalea tausta ja tummat täplät, kiiltävämpi ja hieman jäykempi karva). Toki värjättyjä vaihtoehtojakin löytyy miltei jokaiselle tuotteelle, kysy vaan!

Koska hylje on luonnonvarainen, jokaisen yksilön kuviointi (esim. täplien määrä tai taustasävy) on erilainen.